Expresní tisk s odesláním následující pracovní den - Počet kusů jednoho vzoru - 3000 ks

Nabízíme expresní tisk plakátů a letáků. Expresní tisk plakátů standardně nabízíme do 1000 ks výtisků jednoho vzoru a ve formátech A2 a A1. Máme variantu plakátů pro použití v interiérech a krytých venkovních plochách na křídovém papíru, a nebo odolné plakáty na billboardový papír pro venkovní výlep, které při dobrém vylepení odolávají dešti. Obě varianty jsou tištěny ve vysokém rozlišení pro krátké pohledové vzdálenosti. 

Expresní tisk letáků na křídovém papíru 130g do nákladu 5000 ks jednoho vzoru ve formátech A4, A5, A6 a DL. Oboustranný plnobarevný tisk.

Dodací lhůta expres tisku plakátů:

Pokud je provedena objednávka, dodány tiskové data a provedena úhrada tisku do 22.00 (a to i včetně víkedu nebo státního svátku) následující pracovní den budou plakáty odeslány službou DHL Express 12:00. S DHL Express 12:00 obdržíte Vaši zásilku před polednem následující možný pracovní den. Tedy pokud například o víkendu provedete objednávku, do neděle 22.00, v pondělí bude odesláno a v úterý dopoledne by měly Vaše výtisky dorazit na zadanou adresu.

U tiskovin expres nejsou možné dodatečné služby, jako například rozdělování zásilky na vícero adres. Plakáty jsou baleny pouze do rolí a odesílány v kartonové krabici. Doručení službou expres je možno pouze v rámci ČR.